Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
    Някой дали я е погледнал колата, че на мен ми идва далечко....
    Прочети ми коментарите, няколко са по-нагоре.

Comment

• Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение
      Логиката е железна Ако е имало драма в задния двор, бояджията е бил само един от изпълнителите в проекта. След като ръководителя на проекта е приел бояджийската работа в тоя вид си мисля какво ли е приел по ходовата част и геометрията ако удара е бил по-сериозен.
      Анджак.

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:49 ----------

Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение
      И аз ако я бях карал щяха да са реални. Обаче един френд я преслуша в сервизната база данни на Алфа и се разбра, че първи собственик е фирма за коли под наем. Смятай, че само те са навъртели 80+К за година-две.
      Толкоз по въпроса за реалните километри на колите на нашия пазар. Ако искаш реални километри, харесваш си кола в Германия или Швейцария, пращаш някой да я провери и ако е с всички документи и няма някакви забележки - скачаш. Само че парите са малко по-други.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Анджак.

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:49 ----------

Толкоз по въпроса за реалните километри на колите на нашия пазар. Ако искаш реални километри, харесваш си кола в Германия или Швейцария, пращаш някой да я провери и ако е с всички документи и няма някакви забележки - скачаш. Само че парите са малко по-други.
        А може и кола купена нова тук. Пак можеш да и разбереш километрите поне ако е на 4 или 5 години.

Comment

• Първоначално публикувано от atanas_bikov Покажи съобщение
          А може и кола купена нова тук. Пак можеш да и разбереш километрите поне ако е на 4 или 5 години.
          За моята решаващото беше, че се явявам втори собственик и километрите ги доказахме в ауто италия и при застрахователите - 2006 е моята и беше на 72 000 км. (взех я лятото).
          Алфа ромео 75 2.0
          Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
          Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от Georgi Sartliyski Покажи съобщение
            Прочети ми коментарите, няколко са по-нагоре.
            Имах предвид ТИ-то в Дупница от линка
            Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщение
              Имах предвид ТИ-то в Дупница от линка
              Да прав си вината е моя

Comment

• Много благодаря за всички мнения. Особенно на Мишо за разяснението по болежките на автомобила. Изключително полезно.

Да ви кажа честно съм влюбен в точно този автомобил от самото начало. Проблемите по него обаче са стряскащи. В момента съм отделил около 15к за автомобил и честно казано не знам какво да правя. Не успявам да намеря оферта дори за друга марка/модел, която да ме грабва така. Останалите 159-ки пък не ми правят чак такова впечатление на външен вид. Лично за мен, дисплея на GPS-а при този модел го прави страхотно изглеждащ и го откроява от 159-ките без дисплей. Сякаш колата изглежда по 'модерна' с него. Това е и причината други 159-ки, които изглеждат добре, но са без дисплей да ги прескачам. Вие какво мислите, има ли чак толкова голяма полза от този дисплей? Какво толкова има колата с него, което модели без него нямат (DVD?) ?

Ако някой има мнение за толкова красив автомобил до по-горе споменатата цена, който да няма сериозни проблеми и да си струва, може да се включи с предложение. Аз лично съм 'забил' в момента. Единствения вариант, който е близък до този и ми хвана окото е:
                http://www.cars.bg/u871289
                Някой има ли наблюдения върху него?

Comment

• Колега, навигацията винаги можеш да я добавиш на по-късен етап, като си намериш от някоя ударена или с десен волан например. По-важно е да намериш запазен автомобил, а екстрите може и по-късно да ги докараш.
                  Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                  Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение
                    Логиката е железна Ако е имало драма в задния двор, бояджията е бил само един от изпълнителите в проекта. След като ръководителя на проекта е приел бояджийската работа в тоя вид си мисля какво ли е приел по ходовата част и геометрията ако удара е бил по-сериозен.
                    Въпрос - ако надписа беше поставен нормално, как ще разбереш дали колата е права с гледане?
                    Не веднъж или два пъти съм попадал на коли, които само на стенд може да ги кажеш дали са прави или криви.

Успех все пак с търсенето. Дано не налетиш на някой криволяк с правилно залепени надписи отзад.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от Value Покажи съобщение
                      Много благодаря за всички мнения. Особенно на Мишо за разяснението по болежките на автомобила. Изключително полезно.

Да ви кажа честно съм влюбен в точно този автомобил от самото начало. Проблемите по него обаче са стряскащи. В момента съм отделил около 15к за автомобил и честно казано не знам какво да правя. Не успявам да намеря оферта дори за друга марка/модел, която да ме грабва така. Останалите 159-ки пък не ми правят чак такова впечатление на външен вид. Лично за мен, дисплея на GPS-а при този модел го прави страхотно изглеждащ и го откроява от 159-ките без дисплей. Сякаш колата изглежда по 'модерна' с него. Това е и причината други 159-ки, които изглеждат добре, но са без дисплей да ги прескачам. Вие какво мислите, има ли чак толкова голяма полза от този дисплей? Какво толкова има колата с него, което модели без него нямат (DVD?) ?

Ако някой има мнение за толкова красив автомобил до по-горе споменатата цена, който да няма сериозни проблеми и да си струва, може да се включи с предложение. Аз лично съм 'забил' в момента. Единствения вариант, който е близък до този и ми хвана окото е:
                      http://www.cars.bg/u871289
                      Някой има ли наблюдения върху него?
                      DVD после за 1000лв ще си сложиш и ще е по добро от оригиналното.
                      Гледай колата да ти харесса. Ама първата, която беше посочил изглежда по-добре. Тая втората нещо ми се вижда много светло таблото вътре или можеби е от снимката. По-добре изчакай и си намери някоя кола, която ще ти хареса и ще е здрава.

Comment

• ...понеже гледах доста алфи 159 преди да взема моята от чужбина направих проучване по отношение на надписите - всички надписи по колата са налични от излизането й от завода кой каквото ще да ви казва! Това ми го е казал мой приятел живеещ в Италия и работещ в завода на алфа. Истина е че и лесно падат. Има точно определена "геометрия" на залепването им по ламарините на колата, просто защото се лепят със шаблон както при всички коли! Има разлика и в това дали малката буква "м" е червена или не за което бях питал по-рано - отговора е да има за моделите след 2007....специалистите предполагам вече знаят. При мен дори когато купувах автомобила на десния калник нямаше надписа на джуджаро и ми каза момчето че е боядисван....но филма че не е сложен в завода го забравете....не малко са случаите и на нов автомобил без някой надпис просто е имало интервенция от автовоза да речем и лично мен би ме отказало това от покупката....
                        По-предната алфа за която пита момчето на мен лично не ми допадна не само заради надписа отзад....имаше дребни забележки вътре и когато ми я запалиха ролките й яко виеха.....ама аз съм си педант особено за интериора.....затова от чужбина.... Поздрави и успех!

Comment

• http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1wxu2p хвърли един поглед и на тази(лично на мен салона ми идва малко в повече )

Comment

• Първоначално публикувано от luchobg Покажи съобщение
                            .....затова от чужбина....
                            След една седмица и 4-5 огледа съм вече твърдо на този вариант. Нагледах се на разкошни кошници
                            '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

• колеги някой гледал ли е тази(салона е гаден , визията е добра хихих) http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1wxu2p

Comment

• Първоначално публикувано от DZVERA Покажи съобщение
                                колеги някой гледал ли е тази(салона е гаден , визията е добра хихих) http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1wxu2p
                                А защо на 4-та снимка при тихи обороти турбото показва някаква стойност, а не е на 0?

Comment

Working...
                                X